Σάββατο 2 Ιουνίου 2012


Φίλες και φίλοι ,
οπαδοί του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο,
ξεκινάμε την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας,μέσα από την οποία -και τίς ενότητές της- θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα δρώμενα της ομάδας και κατα προέκταση για το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο. Η σελίδα είναι φτιαγμένη με μεράκι απο τον φίλο μας τον Στράτο και τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό.
Επίσης μέσα απο τους συνδέσμους μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα όσα αφορουν το Δήμο Κερατσινίου, όπως επίσης και απο την επισκόπηση των αθλητικών εφημερίδων.  
Είναι μια προσπάθεια ενημέρωσης απο μια απο τις ιστορικότερες ομάδες του Πειραιά που ιδρύθηκε το 1937 και η οποία έχει συνεισφέρει μεγάλο έργο στον αγώνα να καλλιεργηθεί στη γειτονιά μας η αγάπη για το ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον αθλητισμό και για αυτό της το έργο έχει τιμηθεί πολλές φορές απο την αθλητική ηγεσία.
Η ιστοσελίδα μας διαθέτει ενότητες μέσα απο τις οποίες θα παρουσιάζονται τα θέματα. Στην αρχική σελίδα παρουσιάζονται όλες οι ειδήσεις που αφορούν την ομάδα. Στην ενότητα " ΙΣΤΟΡΙΑ" ,η οποία θα αναρτηθεί πολύ σύντομα, οι παλαιότεροι θα θυμηθούν και οι νεότεροι θα γνωρίσουν μεγάλες στιγμές και σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την 75χρονη πορεία της ομάδας μας. Στην ενότητα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" παρουσιάζονται  όλες οι εκδηλώσεις , γιορτές , πρωτοβουλίες αθλητικές  η΄κοινωνικές της ομάδας. Στην ενότητα "ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ" θα αναρτούνται οι δραστηριότητες των παλαιμάχων μας, οι αγώνες τους και ο σκοπός αυτών. Στην ενότητα "ΑΚΑΔΗΜΙΑ" θα αναρτούνται όλες οι δραστηριότητες της Ακαδημίας μας ,οι αγώνες της, με αναρτήσεις VIDEO και φωτογραφικων στιγμιοτύπων. Εδω θέλουμε να επισημάνουμε οτι η ομάδα μας διαθέτει μια απο τις καλύτερες Ακαδημίες του Πειραιά (και όχι μόνο ίσως ), με πλήρη τμήματα Εφήβων ,Παίδων ,Προπαίδων, juniors και pro-juniors ηλικίας απο 6 έως 17 ετών, που συμμετέχουν στα επισημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ και στα καλύτερα τουρνουά που διοργανώνονται .Στην ενότητα " ΔΣ" θα αναρτάται το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύπτει απο τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου. Τέλος θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αγώνων της ομάδας και οι βαθμολογίες ,όπως επίσης θα υπάρχει διασύνδεση με όλες τις αθλητικές εφημερίδες.
Φίλες και φίλοι
Η ομάδα μας πανω απ' όλα είναι ένα ΣΥΜΒΟΛΟ της συνοικίας μας, της Ευγένειας. Μιας συνοικίας που προέκυψε μέσα απο την τραγωδία ενός Εθνους, με την εγκατάσταση εδώ  προσφύγων της Μικρασιατικής καταστροφής. Σαν τέτοιο σύμβολο ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ και είμαστε υποχρεωμένοι να το διατηρήσουμε. Και το οφείλουμε πρώτα απ' όλα για τα παιδιά και τους νέους μας, να καλλιεργήσουμε την αγάπη και τις αξίες του αθλητισμού ιδιαίτερα σήμερα ,την εποχή της κρίσης σε όλα τα επίπεδα. Αλλωστε γι' αυτό το λόγο, η ομάδα επένδυσε τα διαχρονικά της έσοδα απο τις εκάστοτε μεταγραφές παικτών της σε μεγαλύτερες ομάδες , στην κατασκευή ενός πολυτελέστατου 4όροφου κτιρίου γραφείων και εκδηλώσεων το οποίο θα αποτελούσε και αποτελεί πόλο έλξης για τη νεολαία της ευρύτερης περιοχής. Μια Αθλητικη Λέσχη που όμοιά της δεν υπάρχει σε όλο τον Πειραιά.
Δευτερευόντως και υπό κατάλληλες προϋποθέσεις, να βλέπουμε την ομάδα να προοδεύει και να ανεβαίνει τα σκαλιά της αγωνιστικής ιεραρχίας. Όμως για να συμβούν και τα δύο αυτά ,χρειαζόμαστε την αμέριστη συμπαράσταση όχι μόνο των φίλων και οπαδών μας μα οποιουδήποτε θα ήθελε μιά ερασιτεχνική ομάδα να συνεχίζει να υπάρχει και να κοσμεί μια ολόκληρη συνοικία.Συμπαράσταση που να έχει να κάνει όχι μόνο στις καλές μα και στις κακές στιγμές της .
Κάνουμε λοιπόν και μια έκκληση σε κάθε φίλο ή φίλη ,να βοηθήσει αυτή μας την προσπάθεια με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί.
Η ομάδα σήμερα δεν έχει πλέον πόρους, παρά μόνο μέσα απο διάφορες εκδηλώσεις ,τις συνδρομές των μελών της και της Ακαδημίας- απο τις οποίες αμείβονται οι προπονητές- και ενώ τα έξοδα παραμένουν τεράστια.
Για αρχή κανουμε έκκληση για χορηγό ή χορηγούς που θα διαφημισθούν σε όλο τον Πειραιά -και όχι μόνο-, μέσα απο την ομάδα , μέσα απο την ιστοσελίδα μας , απο το γήπεδό μας ,τα γραφεία μας.
Με αυτη την έκκληση και την ευχή για ανταπόκρισή της , τελειώνουμε το εισαγωγικό μας σημείωμα , σας περιμένουμε στο γήπεδο, στα γραφεία μας και οπουδήποτε υπάρχει εκδήλωση της ομάδας μας και...................
ΞΕΚΙΝΑΜΕ!